• Sunrise At: 4:29 AM
  • Sunset At: 8:57 PM
info@moskeeattakwa.nl +31 73 689 4958

مَن ذَا الَّذِي يُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَيُضَاعِفَهُ لَهُ وَلَهُ أَجْرٌ كَرِيمٌَ

“Wie aan Allah het goede deel afstaat, Hij zal het voor hem vele malen vermenigvuldigen en Allah vermindert en vermeerdert en tot Hem zult gij worden teruggebracht. (Soera 57, Al Hadid, “Het ijzer”)

Moskee

De moskee is sterk afhankelijk van uw bijdrage. Wij ontvangen geen subsidies. Van uw bijdrage betalen we de vaste lasten zoals energie- en watervoorzieningen. Ook kleine reparaties die benodigd kunnen zijn, betalen we met uw bijdrage.

Islamitisch Cultureel Centrum
Moskee Attakwa is daarnaast ook gestart met een nieuw project. Met het oprichten van een Islamitisch Cultureel Centrum willen wij bredere activiteiten organiseren voor onze gemeenschap in Den Bosch en omstreken. Dit is een project waar uw bijdrage net zo relevant is. In de komende maanden zullen we verschillende activiteiten organiseren om donaties te verzamelen. Wij zijn bezig om hier meer context over te geven , die u ook op de website kunt raadplegen. 

Donatie mogelijkheden
U kunt aangeven voor aan welke onderdeel uw donatie toebedeeld wordt. U kunt kiezen voor een vast periodiek bedrag of eenmalig open bedrag. Uw gegevens zullen enkel gebruikt worden om te betaling bij uw bank te valideren. Moge Allah uw donatie accepteren wij zijn u erg dankbaat voor uw donatie.

Donatie formulier
Totaal


Lees hier de Privacyverklaring en de Voorwaarden-donatie , Moskee Attakwa Den Bosch 2022.